Menukaart
" ALL DAY MENU" op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12:30
MENU 'Hollande’
VIJF GANGEN 68.50
bestaat zoveel mogelijk uit verse, lokale en bewuste ingrediënten. om zo de diversiteit te ervaren van de Nederlandse bodem en met de daarbij behorende seizoenen.
Laat u verrassen met een zorgeloze 5 gangen menu wat bestaat uit een combinatie van vis / vlees en vegetarische gerechten
wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze à la carte
Starters
Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00
wit, zacht en vol van smaak
Oester uit de Oosterschelde per stuk 4,25
Creuses nr3, framboos & sjalotten
Oester proeverij 14.50
3 creuses op 3 manieren
‘Persian Caviar BLCK pearl’ 10 gram 37.50
4x blini’s & crème fraîche | kaviaar Baerii
LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken
gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd 23,50
Voorgerechten à la carte
Bulba stracciatella 16.50
buffelmozzarella uit Limburg | hazelnoot | zwarte knoflook | biet | cherry balsamico
Langoustine 23.50
mi-cuit op konro gegrilde staarten | gebrande avocado | grapefuitboter | zeegroenten | kaffir
Paling uit het IJsselmeer 18.50
gerookt | toast | vadouvan | mierikswortel | Japanse azijn | Borage | Pistache
Dutch yellowtail kingfish 18.50
uit Zeeland | gemarineerd | bataat | zeegroen | Ghoa cress
Vitello NO tonato 17.50
Kalfsmuis | makreel crème | kapperbes | kruidensalade
Ossenworst 17.50
Tartaar van het Piemontees rund uit Bergen | koud gerookt | American style | vadouvan
Hoofdgerechten à la carte
Griet 28.50
gebakken filet | lauw warme bearnaise | flespompoen
Asperge cake 24.50 vegetarisch
kaas espuma | daslook | lavas | ei
Céleri-rave 24.50 vegetarisch
medaillon van knolselderij | cantharellen | macadamia | topinamboer | jus van ui
Steak Tartaar (150 gram) 32.50
Piemontees rund uit Bergen van Boer Jeroen | met klassiek garnituur | voor u aan tafel aangemaakt | L’oeuf mayo
Kalfszwezerik (100 gram) 29.50
Konro bbq geroosterd | gehele krielhoen | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo
Poussin 25.50
BBQ geroosterd piepkuiken | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo
Tournedos (150 gram) 33.50
Hollandse runderhaas ‘Double Dutch’| rode portsaus
-niet te vergeten-
huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise 5.50
Warme tussengerechten à la carte
Marigold & Baeri kaviaar 44.50 vegetarisch mogelijk
tongschar filet | romige fisfumet & sereh | Hollandse garnalen | selderij
Tong à l’Ostendaise 17.50
tongschar | romige fisfumet | Stellendamse garnalen
Escargots 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn 23.50
wijngaardslakken | knoflookboter | gember | venkel | fijne tuinkruiden | kerrie
Boudin Noir 17.50
originele Franse bloedworst | Calvados appeltjes | jam van peer & vanille | hazelnoot | brioche
Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons
Dessert
Coupe Colonel 9.50
citroenijs, limoncello & wodka
Dame blanche 9.50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Coupe Mont Blanc 10.50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat
Sticky toffee pie 9.50
warme dadeltaart met caramel
Dessert menu 9.50
regelmatig wisselend dessert
Kaas van Abraham Kef 17.50
5 soorten Hollands en van nèt over de grens
ElVi's combi 9.50
espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello
Affogato 5,50
espresso met bol vanille ijs
Espresso Martini 10,50
Kahlua, Vodka & espresso