Menukaart

" ALL DAY MENU" op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU 'Hollande’

VIJF GANGEN 68.50

bestaat zoveel mogelijk uit verse, lokale en bewuste ingrediënten. om zo de diversiteit te ervaren van de Nederlandse bodem en met de daarbij behorende seizoenen.

Laat u verrassen met een zorgeloze 5 gangen menu wat bestaat uit een combinatie van vis / vlees en vegetarische gerechten

wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze à la carte

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00

wit, zacht en vol van smaak

Oester uit de Oosterschelde per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14.50

3 creuses op 3 manieren

‘Persian Caviar BLCK pearl’ 10 gram 37.50

4x blini’s & crème fraîche | kaviaar Baerii

LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd 23,50

Voorgerechten à la carte

Bulba stracciatella 16.50

buffelmozzarella uit Limburg | hazelnoot | zwarte knoflook | biet | cherry balsamico

Langoustine 23.50

mi-cuit op konro gegrilde staarten | gebrande avocado | grapefuitboter | zeegroenten | kaffir

Paling uit het IJsselmeer 18.50

gerookt | toast | vadouvan | mierikswortel | Japanse azijn | Borage | Pistache

Dutch yellowtail kingfish 18.50

uit Zeeland | gemarineerd | bataat | zeegroen | Ghoa cress

Vitello NO tonato 17.50

Kalfsmuis | makreel crème | kapperbes | kruidensalade

Ossenworst 17.50

Tartaar van het Piemontees rund uit Bergen | koud gerookt | American style | vadouvan

Hoofdgerechten à la carte

Griet 28.50

gebakken filet | lauw warme bearnaise | flespompoen

Asperge cake 24.50 vegetarisch

kaas espuma | daslook | lavas | ei

Céleri-rave 24.50 vegetarisch

medaillon van knolselderij | cantharellen | macadamia | topinamboer | jus van ui

Steak Tartaar (150 gram) 32.50

Piemontees rund uit Bergen van Boer Jeroen | met klassiek garnituur | voor u aan tafel aangemaakt | L’oeuf mayo

Kalfszwezerik (100 gram) 29.50

Konro bbq geroosterd | gehele krielhoen | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo

Poussin 25.50

BBQ geroosterd piepkuiken | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo

Tournedos (150 gram) 33.50

Hollandse runderhaas ‘Double Dutch’| rode portsaus

-niet te vergeten-

huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise 5.50

Warme tussengerechten à la carte

Marigold & Baeri kaviaar 44.50 vegetarisch mogelijk

tongschar filet | romige fisfumet & sereh | Hollandse garnalen | selderij

Tong à l’Ostendaise 17.50

tongschar | romige fisfumet | Stellendamse garnalen

Escargots 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn 23.50

wijngaardslakken | knoflookboter | gember | venkel | fijne tuinkruiden | kerrie

Boudin Noir 17.50

originele Franse bloedworst | Calvados appeltjes | jam van peer & vanille | hazelnoot | brioche

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 9.50

citroenijs, limoncello & wodka

Dame blanche 9.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Coupe Mont Blanc 10.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat

Sticky toffee pie 9.50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9.50

regelmatig wisselend dessert

Kaas van Abraham Kef 17.50

5 soorten Hollands en van nèt over de grens

ElVi's combi 9.50

espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello

Affogato 5,50

espresso met bol vanille ijs

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Scroll naar boven