Menukaart

" ALL DAY MENU" op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12:30

ElVi’s keuze menu

kies onderstaand per gang uw favoriet
en stel zo uw eigen menu samen
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht 55.00
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht 67.50

VOORGERECHT

Worteltartaar (vegetarisch)

van de BBQ,Taggiasche olijf, piccalilly sorbet, basilicum, kaas-krokant

Zeeuwse yellowtail kingfish

gemarineerd in tijgermelk met bataat, zeegroen & Ghoa cress

Ossenworst Americain style

koud gerookte tartaar van het Piemontees rund uit Bergen

WARM TUSSEN

Ravioli (vegetarisch)

peterseliewortel, tuinkruiden, rode ui, kaasschuim

Krokant gepocheerd scharrel-ei (vegetarisch mogelijk)

salade roseval, appel, kummel, gerijpte ham, Hollandaise & Tahoon

Snoekbaars

met boudin noir en appelstroop

HOOFDGERECHT

Céleri-rave (vegetarisch)

gepofte knolselderij steak, krokant gebakken, pompoenkaramel, macadamia en paddenstoelenjus

Roodbaars

Zeeuwse paella van Alkmaarse parelgort, vongole en kropsla

Kwartel filet

gevogelte jus, romige zuurkool, druif en biet

TOESPIJS

Chocolade

warm taartje met crème Anglaise

Kaas van Abraham Kef

3 stuks (5 stuks + 6.50)

Coupe Colonel

KETEL 1 Vodka, limoncello & citroenijs

Koffie / Thee

geserveerd met een bonbon

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.50

wit, zacht en vol van smaak

Oester uit de Oosterschelde per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14.50

3 creuses op 3 manieren

Kaviaar Osetra ‘Steurhoeve’ 10 gram 37.50

4x blini’s & crème fraîche

LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd 23,50

Voorgerechten à la carte

Langoustine ceviche 23.50

dun gesneden, duindoorngel, zeegroenten en romige kwantelkaas

Paling uit het IJsselmeer 18.50

gerookt, op suikertoast, vadouvan, mierikswortel, Japanse azijn, Borage, geroosterde pistache

Warme tussengerechten à la carte

Escargots 9 stuks 21.50

knoflookboter, fijne tuinkruiden, gember, lavendel, kerrie en geroosterde amandel

Boudin Noir Burger 18.50

originele Franse bloedworst, kropsla, Calvados appel, zilveruitjes in balsamico, hazelnoot, Tahoon, brioche

Dronken Medulla 21.50

geroosterde mergpijp, truffel, kalfsjus & paddenstoel

Hoofdgerechten à la carte

Zeetong dagprijs

a la meuniere met Hollandse kropsla en French dressing

Steak Tartaar 33.50

vers gehakt rundvlees van het Piemontees rund uit Bergen van boer Jeroen, voor u aan tafel aangemaakt & l’Oeuf mayo

Kalfszwezerik 32.50

krokant gebakken kalfszwezerik, morilles, uiencompote jus met groene pepers & jalepeno

Poussin 27.50

gehele kleine kip van de Konro bbq, kippen-jeu, bacon, chipotle & l’Oeuf mayo

Tournedos 34.50

Hollandse runderhaas ‘Double Dutch’, rode portsaus

-niet te vergeten- 5.50

huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise
of

Roseval geroosterd & gekruid
of
groene salade

de Vleessommelier

Onder ons eigen label ‘De Vleessommelier’ bieden we het allerbeste en meest exclusieve vlees aan om met meerdere personen te delen. Bij de selectie van dit vlees letten we onder meer op smaak, kwaliteit, maar ook de voeding, leefomstandigheden en slachtwijze van de dieren. Het aanbod wisselt dagelijks en kan bijvoorbeeld bestaan uit dry-aged cote de boeuf, chateaubriand en T-bone steak, gevogelte en wild. Het is de ideale manier om gezellig met meerdere personen te genieten van een mooi stuk vlees. Bestel er een heerlijke fles wijn bij en het is maximaal genieten geblazen!

De runderen van boer Jeroen

Voor het bijzondere rundvlees van boer Jeroen Leijen hebben wij een speciaal plekje in ons gastronomische hart. In de polder in het buitengebied van Bergen beheert hij een kudde Piemontese runderen die zeer smaakvol vlees leveren. Wij zijn er trots op dat we regelmatig een hele koe mogen afnemen, die we zelf van kop-tot-staart verwaarden. Dat houdt in dat we alle delen van het dier gebruiken en dat niets wordt weggegooid. Zo dragen we ons steentje bij aan een meer duurzame wereld. Van de runderen van Jeroen maken we bijvoorbeeld koud gerookte ossenworst en kunt u genieten van een aan tafel bereide steak tartare. De prachtige, met vet gemarmerde delen hangen we - inclusief bot - in de dry-age kast, waar ze rijpen om een nog intensere smaak te krijgen.

Vis

Deze duurzame filosofie passen we ook op vis toe: we kopen alleen de hele vis in en geen schoongemaakte filets. Dat kost weliswaar meer tijd in de keuken, maar is duurzamer. En het geeft ons de mogelijkheid om onze gasten te verrassen met gerechtonderdelen die elders minder vaak op tafel gezet worden.

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 10.50

citroenijs, limoncello & wodka

Coupe General 19.00

Colonel x2 citroenijs, limoncello & wodka

Dame blanche 9.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Coupe Mont Blanc 10.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat

Sticky toffee pie 9.50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 10.50

regelmatig wisselend dessert

Kaas van Abraham Kef 18.50

5 soorten Hollands en van nèt over de grens

ElVi's combi 9.50

espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello

Affogato 5.50

espresso met bol vanille ijs

Espresso Martini 10.50

espresso, Kahlua en Ketel1 Vodka

Scroll naar boven