Menukaart

Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU
'MODERN PASSÉ

modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje. Het bestaat uit seizoens producten waar creatief mee aan de slag is gegaan, laat u verrassen in ElVi style

VIJF GANGEN 67,50

voor-tussen-tussen-hoofd-dessert

VIER GANGEN 55,00

voor-tussen-hoofd-dessert

DRIE GANGEN 47,50

voor-tussen-hoofd


alleen per tafel te bestellen

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6,00

wit, zacht en vol van smaak

Oester HK46 moyenne per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14,00

3 creuses op 3 manieren

Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35,00

10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Cavia

Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23,50

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd

Voorgerechten à la carte

Boudin Noir 17.50

originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, jam van peer & vanille, hazelnoot en brioche

Paté 15.50

van eend met uienrelish, brioche, framboos en pistache

Zeebaars 16.50

ceviche van zeebaars met schaaldierenmayonaise radijs en kombu dressing

Wortel & Forel 16.50

tartaar van gebrande wortel met gerookte forel, forelkaviaar, dashi gel en piccalilly

Bulba Buffelmozzarella 15.50

Limburgse mozzarella met gebrande komkommer, yuzu, artisjok, tomberries

Escargots à la Provence
1/2 dozijn 9.75 heel dozijn 17.75

wijngaard slakken, knoflookroom, kruiden, kerrie, gember en lavendel

Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50

dun gesneden ham met ei-mimosa, Hollandaise, frisse kummel-aardappelsalade en crumm van zwarte olijf

Hoofdgerechten à la carte

Ravioli 24.50

knolselderij, verse truffel, schuim van Parmezaanse kaas en donkere rijpe balsamico

Zeeduivel 26.50

a la ‘Saltimbocca’ en tomatensalsa met olijf, paprika en ansjovis

Tong Picasso 27.50

middelgroot 250-300gr uit de Noordzee à la meunière gebakken en vers fruit met gember

Poussin 25.50

heel geroosterd piepkuiken met L’oeuf mayo

Ribeye 32.50

gegrilde runder-ribeye met Bearnaise en seizoensgroenten

Eend 26.50

Eendenfilet canette met gekonfijte gesiers, mais & jus met kastanje

Zeeuwse Chowder voor 2 personen 65.00

goed gevulde romige vissoep

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 10,50

citroenijs, limoncello & wodka

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Mocktail Espresso Martini 9,00

Spicy Seedlip & espresso, alcoholvrij

Sticky toffee pie 9,50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9,50

regelmatig wisselend dessert

Dame blanche 9,50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote

3 soorten 9,50
5 soorten 14,50
3 soorten 9,50
5 soorten 14,50

Dessertwijnen

Sauternes, Louis Eschenauer 6,50

Semillon-Sauvignon Blanc

USA, Californië, Black Elysium 6,50

Black muscat

Portugal, Douro, Van Zellers 5,00

Tawny Port

Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50

Negroamaro-Primitivo

Cahors, Fabien Joves 9,50

Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy

Jura, Berthet Bondet 12,50

Macvin Savagnin-Chardonnay

Spanje, Jerez, El Candado 6,50

Pedro Ximenez

Scroll naar boven