Menukaart

Ook te bestellen op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU ‘Service à la Russe’

VIJF GANGEN 68.50

door Victor samengesteld menu met de aanwezige producten

Door een Russische Tsjaar rond 1810 naar Frankrijk gebrachte traditie om gerechten niet allemaal te gelijk op tafel te zetten. Ook niet om overvol te raken maar juist zo de diversiteit te ervaren van onze keuken

Laat u verrassen met een zorgeloze 5 gangen menu wat bestaat uit een combinatie van vis / vlees en vegetarische gerechten. Het menu wordt per gehele tafel aangepast als er uitzonderingen zijn

wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze à la carte

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00

wit, zacht en vol van smaak

Oester HK46 moyenne per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14.00

3 creuses op 3 manieren

Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35.00

10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Caviar

LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd 23,50

Voorgerechten à la carte

Gerookte buffelmozzarella & Chiogga 16.50

biet | geroosterde paprika | Amsterdams broeivet | 22 jaar oude Balsamico

Paling 17.50

gerookte paling | toast | mierikswortel | Borage

Ossenworst 17.50

gepekelde eidooier | Amsterdams zuur | pittige mosterd

Gesiers 17.50

gekonfijte eendenmaagjes | framboos | kropsla

Carpaccio a la Genovese 17.50

vers van het mes gesneden ossenhaas | extra vierge | Parmezaan | Pecorino | basilicum | pijnboompitjes

Steak & Tomtaar preparé 17.50 -vegetarisch mogelijk-

vers gehakte ossenhaas | tomaat | buffelmozzarella | artisjok

Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50

dun gesneden gedroogde ham | krokant gepocheerd ei | cold bearnaise kummel & zwarte olijf | Opperdoezer ronde

Hoofdgerechten à la carte

Wortel 24.50 vegetarisch

terrine met peen | zilver ui | kastanje champignon | romige saus van mais

Tarbot 28.50 pescotarisch mogelijk

dashi beurre blanc | topinamboer | foie gras

Kreeft Europees 500/600 heel 65.00 half 35.00

vers bereid met Hollandaise geserveerd met kropsla

Poussin 25.50

geroosterde piepkuiken | kippen-jeu | citroentijm | L’oeuf mayo

Tournedos ‘beurre de Paris’ 150 gram 31.50

in de boter gebakken runderhaas | groentjes van hier & nu

Rossini + 15.50

gebakken foie gras | vers geschaafde truffel | Madeira saus

extra bij te bestellen

huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise 5.50

Warme tussengerechten à la carte

Hoeve ei 15.50 vegetarisch

gepocheerd ei | schorseneren | verse truffel

Schelpjes 17.50

gepocheerd ei | schorseneren | verse truffel

Kalfszwezerik 17.50

ingelegde bloemkool | remoulade

Escargots 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn 23.50

wijngaardslakken in saus van boter | kruiden | kerrie | amandel

Boudin Noir 17.50

originele Franse bloedworst | Calvados appeltjes jam van peer & vanille | hazelnoot | brioche

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 9.50

citroenijs, limoncello & wodka

Dame blanche 9.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Coupe Mont Blanc 10.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat

Sticky toffee pie 9.50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9.50

regelmatig wisselend dessert

Kaas van Abraham Kef 16,50

5 soorten Hollands en van nèt over de grens

ElVi's combi 9.50

espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello

Affogato 5,50

espresso met bol vanille ijs

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Dessertwijnen divers assortiment

USA, Californië, Black Elysium 6,50

Black muscat

Portugal, Douro, Van Zellers 5,00

Tawny Port

Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50

Negroamaro-Primitivo

Cahors, Fabien Joves 9,50

Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy

Jura, Berthet Bondet 12,50

Macvin Savagnin-Chardonnay

Spanje, Jerez, El Candado 6,50

Pedro Ximenez

Scroll naar boven