Menukaart

Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU
'MODERN PASSÉ

modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje. Het bestaat uit seizoens producten waar creatief mee aan de slag is gegaan, laat u verrassen in ElVi style

VIJF GANGEN 67,50

voor-tussen-tussen-hoofd-dessert

VIER GANGEN 55,00

voor-tussen-hoofd-dessert

DRIE GANGEN 47,50

voor-tussen-hoofd


gelieve per tafel te bestellen

dit menu is ook vegetarisch te bestellen

bij uitzonderingen kan er een

vegetarisch alternatief voorkomen

op voorbestelling voor 2 personen

Fruits de mer 79
plateau van verse schelpen & schaaldieren

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6,00

wit, zacht en vol van smaak

Oester HK46 moyenne per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14,00

3 creuses op 3 manieren

Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35,00

10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Cavia

Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23,50

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd

Voorgerechten à la carte

Bulba Buffelmozzarella 15.50

Limburgse mozzarella met gebrande komkommer, yuzu, artisjok, tomberries & gefermenteerde knoflook

Wortel & Forel 16.50 -vegetarisch mogelijk-

tartaar van gebrande wortel met gerookte forel, forelkaviaar, dashi gel en piccalilly

Steak Tartaar 80/20 16.50 -vegetarisch mogelijk-

vers gehakt rundvlees, gedroogde tomaat, klassiek garnituur

Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50

dun gesneden ham met ei-mimosa, Hollandaise, frisse kummel-aardappelsalade en crumm van zwarte olijf

Hoofdgerechten à la carte

Ravioli 24.50

knolselderij, verse truffel, schuim van Parmezaanse kaas en donkere rijpe balsamico

Zeeduivel & Gamba 26.50

met lente ui-beurre blanc, zeegroenten en dragon-kruidenolie

Poussin 25.50

heel geroosterd piepkuiken met Chipotle en L’oeuf mayo

Ribeye 32.50

sous vide gegaarde gegrilde runder-ribeye +/- 275gr met Bearnaise en seizoensgroenten

Côte de Boeuf 79.00

runderrib van de grill voor 2 personen inclusief groentegarnituur
bereidingstijd 35 minuten

extra bij te bestellen

supplement verse truffel 5.50 huisgemaakte frites met mayonaise 4,75

Warme tussengerechten à la carte

Medulla 17.50

kalfsmerg met paddestoelen duxelle en verse truffel

Boudin Noir 17.50

originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, jam van peer & vanille, hazelnoot en brioche

Escargots à la Provence
1/2 dozijn 11.75 heel dozijn 19.75

wijngaard slakken, knoflookroom, kruiden, kerrie, gember en amandel

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 10,50

citroenijs, limoncello & wodka

Dame blanche 9,50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Coupe Mont Blanc 10,50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat

Sticky toffee pie 9,50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9,50

regelmatig wisselend dessert

Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote

3 soorten 10,50
5 soorten 16,50

ElVi's combi 9,50

espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello

Affogato 5,50

bol vanille ijs met espresso

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Dessertwijnen

Sauternes, Louis Eschenauer 6,50

Semillon-Sauvignon Blanc

USA, Californië, Black Elysium 6,50

Black muscat

Portugal, Douro, Van Zellers 5,00

Tawny Port

Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50

Negroamaro-Primitivo

Cahors, Fabien Joves 9,50

Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy

Jura, Berthet Bondet 12,50

Macvin Savagnin-Chardonnay

Spanje, Jerez, El Candado 6,50

Pedro Ximenez

Scroll naar boven