Menukaart
Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30
MENU
'MODERN PASSÉ
modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje. Het bestaat uit seizoens producten waar creatief mee aan de slag is gegaan, laat u verrassen in ElVi style
VIJF GANGEN 67,50
voor-tussen-tussen-hoofd-dessert
VIER GANGEN 55,00
voor-tussen-hoofd-dessert
DRIE GANGEN 47,50
voor-tussen-hoofd
gelieve per tafel te bestellen
dit menu is ook vegetarisch te bestellen
bij uitzonderingen kan er een
op voorbestelling voor 2 personen
Fruits de mer 79
plateau van verse schelpen & schaaldieren
Starters
Breekbrood met olijfolie & roomboter 6,00
wit, zacht en vol van smaak
Oester HK46 moyenne per stuk 4,25
Creuses nr3, framboos & sjalotten
Oester proeverij 14,00
3 creuses op 3 manieren
Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35,00
10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Cavia
Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23,50
gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd
Voorgerechten à la carte
Bulba Buffelmozzarella 15.50
Limburgse mozzarella met gebrande komkommer, yuzu, artisjok, tomberries & gefermenteerde knoflook
Wortel & Forel 16.50 -vegetarisch mogelijk-
tartaar van gebrande wortel met gerookte forel, forelkaviaar, dashi gel en piccalilly
Steak Tartaar 80/20 16.50 -vegetarisch mogelijk-
vers gehakt rundvlees, gedroogde tomaat, klassiek garnituur
Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50
dun gesneden ham met ei-mimosa, Hollandaise, frisse kummel-aardappelsalade en crumm van zwarte olijf
Hoofdgerechten à la carte
Ravioli 24.50
knolselderij, verse truffel, schuim van Parmezaanse kaas en donkere rijpe balsamico
Zeeduivel & Gamba 26.50
met lente ui-beurre blanc, zeegroenten en dragon-kruidenolie
Poussin 25.50
heel geroosterd piepkuiken met Chipotle en L’oeuf mayo
Ribeye 32.50
sous vide gegaarde gegrilde runder-ribeye +/- 275gr met Bearnaise en seizoensgroenten
Côte de Boeuf 79.00
runderrib van de grill voor 2 personen inclusief groentegarnituur
bereidingstijd 35 minuten
extra bij te bestellen
supplement verse truffel 5.50 huisgemaakte frites met mayonaise 4,75
Warme tussengerechten à la carte
Medulla 17.50
kalfsmerg met paddestoelen duxelle en verse truffel
Boudin Noir 17.50
originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, jam van peer & vanille, hazelnoot en brioche
Escargots à la Provence
1/2 dozijn 11.75 heel dozijn 19.75
wijngaard slakken, knoflookroom, kruiden, kerrie, gember en amandel
Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons
Dessert
Coupe Colonel 10,50
citroenijs, limoncello & wodka
Dame blanche 9,50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Coupe Mont Blanc 10,50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat
Sticky toffee pie 9,50
warme dadeltaart met caramel
Dessert menu 9,50
regelmatig wisselend dessert
Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote
3 soorten 10,50
5 soorten 16,50
ElVi's combi 9,50
espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello
Affogato 5,50
bol vanille ijs met espresso
Espresso Martini 10,50
Kahlua, Vodka & espresso
Dessertwijnen
Sauternes, Louis Eschenauer 6,50
Semillon-Sauvignon Blanc
USA, Californië, Black Elysium 6,50
Black muscat
Portugal, Douro, Van Zellers 5,00
Tawny Port
Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50
Negroamaro-Primitivo
Cahors, Fabien Joves 9,50
Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy
Jura, Berthet Bondet 12,50
Macvin Savagnin-Chardonnay
Spanje, Jerez, El Candado 6,50
Pedro Ximenez