Menukaart
Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30
MENU
'MODERN PASSÉ
modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje. Het bestaat uit seizoens producten waar creatief mee aan de slag is gegaan, laat u verrassen in ElVi style
VIJF GANGEN 67,50
voor-tussen-tussen-hoofd-dessert
VIER GANGEN 55,00
voor-tussen-hoofd-dessert
DRIE GANGEN 47,50
voor-tussen-hoofd
alleen per tafel te bestellen
Starters
Breekbrood met olijfolie & roomboter 6,00
wit, zacht en vol van smaak
Oester HK46 moyenne per stuk 4,25
Creuses nr3, framboos & sjalotten
Oester proeverij 14,00
3 creuses op 3 manieren
Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35,00
10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Cavia
Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23,50
gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd
Voorgerechten à la carte
Boudin Noir 17.50
originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, jam van peer & vanille, hazelnoot en brioche
Paté 15.50
van eend met uienrelish, brioche, framboos en pistache
Zeebaars 16.50
ceviche van zeebaars met schaaldierenmayonaise radijs en kombu dressing
Wortel & Forel 16.50
tartaar van gebrande wortel met gerookte forel, forelkaviaar, dashi gel en piccalilly
Bulba Buffelmozzarella 15.50
Limburgse mozzarella met gebrande komkommer, yuzu, artisjok, tomberries
Escargots à la Provence
1/2 dozijn 9.75 heel dozijn 17.75
wijngaard slakken, knoflookroom, kruiden, kerrie, gember en lavendel
Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50
dun gesneden ham met ei-mimosa, Hollandaise, frisse kummel-aardappelsalade en crumm van zwarte olijf
Hoofdgerechten à la carte
Ravioli 24.50
knolselderij, verse truffel, schuim van Parmezaanse kaas en donkere rijpe balsamico
Zeeduivel 26.50
a la ‘Saltimbocca’ en tomatensalsa met olijf, paprika en ansjovis
Tong Picasso 27.50
middelgroot 250-300gr uit de Noordzee à la meunière gebakken en vers fruit met gember
Poussin 25.50
heel geroosterd piepkuiken met L’oeuf mayo
Ribeye 32.50
gegrilde runder-ribeye met Bearnaise en seizoensgroenten
Eend 26.50
Eendenfilet canette met gekonfijte gesiers, mais & jus met kastanje
Zeeuwse Chowder voor 2 personen 65.00
goed gevulde romige vissoep
Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons
Dessert
Coupe Colonel 10,50
citroenijs, limoncello & wodka
Espresso Martini 10,50
Kahlua, Vodka & espresso
Mocktail Espresso Martini 9,00
Spicy Seedlip & espresso, alcoholvrij
Sticky toffee pie 9,50
warme dadeltaart met caramel
Dessert menu 9,50
regelmatig wisselend dessert
Dame blanche 9,50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote
3 soorten 9,50
5 soorten 14,50
3 soorten 9,50
5 soorten 14,50
Dessertwijnen
Sauternes, Louis Eschenauer 6,50
Semillon-Sauvignon Blanc
USA, Californië, Black Elysium 6,50
Black muscat
Portugal, Douro, Van Zellers 5,00
Tawny Port
Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50
Negroamaro-Primitivo
Cahors, Fabien Joves 9,50
Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy
Jura, Berthet Bondet 12,50
Macvin Savagnin-Chardonnay
Spanje, Jerez, El Candado 6,50
Pedro Ximenez