Menukaart

Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU SAISON
'MODERN PASSÉ

modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje.
Laat u verrassen met de fijnste seizoensproducten van het moment

VIJF GANGEN 67,50

voor-tussen-tussen-hoofd-dessert

VIER GANGEN 55,00

voor-tussen-hoofd-dessert

DRIE GANGEN 47,50

voor-tussen-hoofd

bij uitzonderingen wordt er een vegetarisch alternatief geserveerd

Wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze a la carte kaart

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00

wit, zacht en vol van smaak

Oester HK46 moyenne per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14.00

3 creuses op 3 manieren

Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35.00

10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Caviar

Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23.50

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd

Voorgerechten à la carte

Bulba Buffelmozzarella 15.50

lichtgerookte Limburgse mozzarella, hazelnoot en crème van gefermenteerde knoflook

Paling & Wortel 16.50 -vegetarisch mogelijk-

tartaar van gebrande wortel met vadouvan, gerookte paling en piccalilly

Carpaccio a la Genovese 17.50

vers van het mes gesneden runderhaas, extra vierge, Parmezaan, Pecorino, basilicum en pijnboompitjes

Steak Tartaar 80/20 16.50 -vegetarisch mogelijk-

vers gehakt rundvlees, met huisgedroogde tomaat en klassiek garnituur

Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50

dun gesneden ham met krokant gepocheerd ei, Hollandaise, frisse kummel-aardappelsalade en crumm van zwarte olijf

Hoofdgerechten à la carte

Risotto 24.50

met paddestoelen, krokant ei, pompoen en verse truffel

Kabeljauw 27.50

knolselderij, hazelnoot, ‘hanenkammen’ en duxelles

Kreeft Europees 500/600 heel 65.00 half 35.00

vers bereid met Hollandaise geserveerd met kropsla

Poussin 25.50

heel geroosterd piepkuiken met kippen-jeu, Chipotle & L’oeuf mayo

Kalfsribeye 34.50

+/_ 225 gram van de grill met Bearnaise

Tournedos 150 gram 31.50

in de boter gebakken runderhaas & groentjes van nu

Rossini + 14.50

met lever, vers geschaafde truffel & Madeira saus

Côte de Boeuf 79.00

runderrib van de grill voor 2 personen inclusief groentegarnituur
bereidingstijd 35 minuten

extra bij te bestellen

huisgemaakte frites met mayonaise 5.50

Warme tussengerechten à la carte

Escargots 1/2 dozijn 12.50 heel dozijn 22.50

wijngaard slakken in saus van boter, kruiden, kerrie en amandel

Boudin Noir 17.50

originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, jam van peer & vanille, hazelnoot en brioche

Medulla 17.50

kalfsmerg met duxelles en verse truffel

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 9.50

citroenijs, limoncello & wodka

Dame blanche 9.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Coupe Mont Blanc 10.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat

Sticky toffee pie 9.50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9.50

regelmatig wisselend dessert

Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote

3 soorten 10,50
5 soorten 16,50

ElVi's combi 9.50

espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello

Affogato 5,50

bol vanille ijs met espresso

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Dessertwijnen divers assortiment

USA, Californië, Black Elysium 6,50

Black muscat

Portugal, Douro, Van Zellers 5,00

Tawny Port

Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50

Negroamaro-Primitivo

Cahors, Fabien Joves 9,50

Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy

Jura, Berthet Bondet 12,50

Macvin Savagnin-Chardonnay

Spanje, Jerez, El Candado 6,50

Pedro Ximenez

Scroll naar boven