Menukaart
Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30
MENU SAISON
'MODERN PASSÉ
modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje.
Laat u verrassen met de fijnste seizoensproducten van het moment
VIJF GANGEN 67,50
voor-tussen-tussen-hoofd-dessert
VIER GANGEN 55,00
voor-tussen-hoofd-dessert
DRIE GANGEN 47,50
voor-tussen-hoofd
bij uitzonderingen wordt er een vegetarisch alternatief geserveerd
Wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze a la carte kaart
Starters
Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00
wit, zacht en vol van smaak
Oester HK46 moyenne per stuk 4,25
Creuses nr3, framboos & sjalotten
Oester proeverij 14.00
3 creuses op 3 manieren
Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35.00
10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Caviar
Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23.50
gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd
Voorgerechten à la carte
Bulba Buffelmozzarella 15.50
lichtgerookte Limburgse mozzarella, hazelnoot en crème van gefermenteerde knoflook
Paling & Wortel 16.50 -vegetarisch mogelijk-
tartaar van gebrande wortel met vadouvan, gerookte paling en piccalilly
Carpaccio a la Genovese 17.50
vers van het mes gesneden runderhaas, extra vierge, Parmezaan, Pecorino, basilicum en pijnboompitjes
Steak Tartaar 80/20 16.50 -vegetarisch mogelijk-
vers gehakt rundvlees, met huisgedroogde tomaat en klassiek garnituur
Paleta Ibérico Cebo Campo 16.50
dun gesneden ham met krokant gepocheerd ei, Hollandaise, frisse kummel-aardappelsalade en crumm van zwarte olijf
Hoofdgerechten à la carte
Risotto 24.50
met paddestoelen, krokant ei, pompoen en verse truffel
Kabeljauw 27.50
knolselderij, hazelnoot, ‘hanenkammen’ en duxelles
Kreeft Europees 500/600 heel 65.00 half 35.00
vers bereid met Hollandaise geserveerd met kropsla
Poussin 25.50
heel geroosterd piepkuiken met kippen-jeu, Chipotle & L’oeuf mayo
Kalfsribeye 34.50
+/_ 225 gram van de grill met Bearnaise
Tournedos 150 gram 31.50
in de boter gebakken runderhaas & groentjes van nu
Rossini + 14.50
met lever, vers geschaafde truffel & Madeira saus
Côte de Boeuf 79.00
runderrib van de grill voor 2 personen inclusief groentegarnituur
bereidingstijd 35 minuten
extra bij te bestellen
huisgemaakte frites met mayonaise 5.50
Warme tussengerechten à la carte
Escargots 1/2 dozijn 12.50 heel dozijn 22.50
wijngaard slakken in saus van boter, kruiden, kerrie en amandel
Boudin Noir 17.50
originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, jam van peer & vanille, hazelnoot en brioche
Medulla 17.50
kalfsmerg met duxelles en verse truffel
Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons
Dessert
Coupe Colonel 9.50
citroenijs, limoncello & wodka
Dame blanche 9.50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Coupe Mont Blanc 10.50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat
Sticky toffee pie 9.50
warme dadeltaart met caramel
Dessert menu 9.50
regelmatig wisselend dessert
Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote
3 soorten 10,50
5 soorten 16,50
ElVi's combi 9.50
espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello
Affogato 5,50
bol vanille ijs met espresso
Espresso Martini 10,50
Kahlua, Vodka & espresso
Dessertwijnen divers assortiment
USA, Californië, Black Elysium 6,50
Black muscat
Portugal, Douro, Van Zellers 5,00
Tawny Port
Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50
Negroamaro-Primitivo
Cahors, Fabien Joves 9,50
Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy
Jura, Berthet Bondet 12,50
Macvin Savagnin-Chardonnay
Spanje, Jerez, El Candado 6,50
Pedro Ximenez