Menukaart
Ook te bestellen op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12:30
MENU 'Hollande’
VIJF GANGEN 68.50
door Victor samengesteld
Een 5 gangen menu met zoveel mogelijk Nederlandse ingrediënten om zo de diversiteit te ervaren van de Nederlandse producten met de daarbij behorende seizoenen
Laat u verrassen met een zorgeloze 5 gangen menu wat bestaat uit een combinatie van vis / vlees en vegetarische gerechten. Het menu wordt per gehele tafel aangepast als er uitzonderingen zijn
wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze à la carte
Starters
Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00
wit, zacht en vol van smaak
Oester uit de Oosterschelde per stuk 4,25
Creuses nr3, framboos & sjalotten
Oester proeverij 14.00
3 creuses op 3 manieren
Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35.00
10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Caviar
LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken
gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd 23,50
Voorgerechten à la carte
Bulba stracciatella 16.50
buffelmozzarella uit Limburg | hazelnoot | zwarte knoflook | biet | cherry balsamico
Paling uit het IJsselmeer 17.50
gerookt | toast | vadouvan | mierikswortel | Japanse azijn | Borage | Pistache
Langoustine 23.50
mi-cuit op konro gegrilde staarten | gebrande avocado | grapefuitboter | zeegroenten | kaffir
Carpaccio à la Beemster 17.50
van Piemontees rund uit Bergen | gesneden en platgeslagen | faux foie gras | truffel | Duxelle
Steak Tartare van Piemontees rund uit Bergen 17.50
Anjovis tempura | Ravigote vinaigrette | aangemaakt met klassiek garnituur
Hoofdgerechten à la carte
Céleri-rave 24.50 vegetarisch
medaillon van knolselderij | cantharellen | macadamia | topinamboer | jus van ui
Skrei 28.50
gebakken filet | vis jus | hazelnootcreme | pastinaak
Kalfszwezerik 29.50
krokant gebakken | groene & jalepeno pepersaus | morille | Bietjes | pompoen
Poussin 25.50
BBQ geroosterd piepkuiken | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo
Steak Tartaar 29.50
van Piemontees rund uit Bergen | klassiek garnituur voor u aan tafel aangemaakt | L’oeuf mayo
Tournedos 150 gram 31.50
Ierse runderhaas | kruidenboter | seizoensgroenten
Rossini + 17.50
gebakken foie gras | truffel | Madeira saus
extra bij te bestellen
huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise 5.50
Warme tussengerechten à la carte
Marigold & Baeri kaviaar 39.50 vegetarisch mogelijk
gepocheerd ei | 10 gram black pearl kaviaar | Hollandaise
Tong à l’Ostendaise 17.50
tongschar | romige fisfumet | Stellendamse garnalen
Dronken Medulla 17.50
kalfsmerg | saus van Madeira & truffel | paddestoel | gremolata
Escargots 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn 23.50
wijngaardslakken | knoflookboter | gember | venkel | fijne tuinkruiden | kerrie
Boudin Noir 17.50
originele Franse bloedworst | Calvados appeltjes | jam van peer & vanille | hazelnoot | brioche
Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons
Dessert
Coupe Colonel 9.50
citroenijs, limoncello & wodka
Dame blanche 9.50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Coupe Mont Blanc 10.50
vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat
Sticky toffee pie 9.50
warme dadeltaart met caramel
Dessert menu 9.50
regelmatig wisselend dessert
Kaas van Abraham Kef 16.50
5 soorten Hollands en van nèt over de grens
ElVi's combi 9.50
espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello
Affogato 5,50
espresso met bol vanille ijs
Espresso Martini 10,50
Kahlua, Vodka & espresso