Menukaart

Ook te bestellen op zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU

'MODERN PASSÉ'

modern passé betekent niet anders dan klassiek in een modern jasje. Het bestaat uit seizoens producten waar creatief mee aan de slag is gegaan, laat u verrassen in ElVi style

VIJF GANGEN 67,50

voor-tussen-tussen-hoofd-dessert

VIER GANGEN 55,00

voor-tussen-hoofd-dessert

DRIE GANGEN 47,50

voor-tussen-hoofd

het modern passé menu is alleen per tafel te bestellen

KERST 2022

Kerst vier je bij ElVi

AMUSE

COQUILLE & LANGOUSTINE *

kreeften crème, citrus kaviaar en avocado panna cotta

EENDENLEVER PATÉ

rode uien-tijm relish, balsamico en brioche

GEGRILDE TARBOT

Hollandaise en dragon olie

HERTENRUGFILET

peperkoek saus, cranberry, spruiten, schorseneren en pompoen

SELECTIE VAN KAZEN **

peerconfituur, notenbrood en vijg


CHOCOLADE

ganache met pistache

4 gangen 57,50

5 gangen * 69,50

6 gangen ** 79,50

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6,00

wit, zacht en vol van smaak

Oester HK46 moyenne per stuk 4,00

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 13,50

3 creuses op 3 manieren

Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35,00

10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Cavia

Ham geselecteerd door WK nr2 Cortador Rick 23,50

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd

Voorgerechten à la carte

Escargots à la Provence

1/2 dozijn 9,75 heel dozijn 17,75 wijngaard slakken, knoflookroom, kruiden, kerrie, gember en lavendel

Bulba Buffelmozzarella 15,50

Brabantse mozzarella met gebrande komkommer, yuzu, tomberries en gerookte knoflookcrème

Paleta Ibérico Cebo Campo 16,50

dun gesneden ham met krokant ei, Hollandaise, Amsterdams broeivet en crumm van zwarte olijf

Paté de canard 12,50

toast & ‘Twisted jam’ compote

Boudin Noir 17,50

originele Franse bloedworst met Calvados appeltjes, hazelnoot en brioche

Hoofdgerechten à la carte

Steak céleri rave 23,50

vegetarische knolselderij-steak gegaard in kombu met truffelaardappel, akkerzwammmen, kastanje en bokbiersaus

Heilbot 26,50

gebakken filet met dragon saus, venkel, prei, waterkers en amandel

Tong Picasso 23,50

middelgroot 250-300gr uit de Noordzee à la meunière gebakken en vers fruit met gember

Poussin 23,50

heel geroosterd piepkuiken met L’oeuf mayo

Kalfs-ribeye 28,50

sous vide gegaard, daarna van de grill met in de PX gestoofde kalfswang en jus de veau met port

Zeeuwse Chowder voor 2 personen 65,00

goed gevulde romige vissoep

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 10,50

citroenijs, limoncello & wodka

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Mocktail Espresso Martini 9,00

Spicy Seedlip & espresso, alcoholvrij

Sticky toffee pie 9,50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9,50

regelmatig wisselend dessert

Dame blanche 9,50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Abraham Kef’s regionale kazen, Hollands en nèt iets van over de grens geserveerd met notenbrood, fruit & compote

3 soorten 9,50
5 soorten 14,50
3 soorten 9,50
5 soorten 14,50

Dessertwijnen

Sauternes, Louis Eschenauer 6,50

Semillon-Sauvignon Blanc

USA, Californië, Black Elysium 6,50

Black muscat

Portugal, Douro, Van Zellers 5,00

Tawny Port

Italië, Puglia, Amaté di Guarini 6,50

Negroamaro-Primitivo

Cahors, Fabien Joves 9,50

Ratafia, blend van Malbec en Marc brandy

Jura, Berthet Bondet 12,50

Macvin Savagnin-Chardonnay

Spanje, Jerez, El Candado 6,50

Pedro Ximenez

Scroll naar top