Menukaart

Ook te bestellen op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12:30

MENU 'Hollande’

VIJF GANGEN 68.50

door Victor samengesteld

Een 5 gangen menu met zoveel mogelijk Nederlandse ingrediënten om zo de diversiteit te ervaren van de Nederlandse producten met de daarbij behorende seizoenen

Laat u verrassen met een zorgeloze 5 gangen menu wat bestaat uit een combinatie van vis / vlees en vegetarische gerechten. Het menu wordt per gehele tafel aangepast als er uitzonderingen zijn

wilt u liever uw eigen keuze maken kijk verder in onze à la carte

Starters

Breekbrood met olijfolie & roomboter 6.00

wit, zacht en vol van smaak

Oester uit de Oosterschelde per stuk 4,25

Creuses nr3, framboos & sjalotten

Oester proeverij 14.00

3 creuses op 3 manieren

Blini’s met kaviaar & crème fraîche 35.00

10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Caviar

LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken

gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd 23,50

Voorgerechten à la carte

Bulba stracciatella 16.50

buffelmozzarella uit Limburg | hazelnoot | zwarte knoflook | biet | cherry balsamico

Paling uit het IJsselmeer 17.50

gerookt | toast | vadouvan | mierikswortel | Japanse azijn | Borage | Pistache

Langoustine 23.50

mi-cuit op konro gegrilde staarten | gebrande avocado | grapefuitboter | zeegroenten | kaffir

Carpaccio à la Beemster 17.50

van Piemontees rund uit Bergen | gesneden en platgeslagen | faux foie gras | truffel | Duxelle

Steak Tartare van Piemontees rund uit Bergen 17.50

Anjovis tempura | Ravigote vinaigrette | aangemaakt met klassiek garnituur

Hoofdgerechten à la carte

Céleri-rave 24.50 vegetarisch

medaillon van knolselderij | cantharellen | macadamia | topinamboer | jus van ui

Skrei 28.50

gebakken filet | vis jus | hazelnootcreme | pastinaak

Kalfszwezerik 29.50

krokant gebakken | groene & jalepeno pepersaus | morille | Bietjes | pompoen

Poussin 25.50

BBQ geroosterd piepkuiken | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo

Steak Tartaar 29.50

van Piemontees rund uit Bergen | klassiek garnituur voor u aan tafel aangemaakt | L’oeuf mayo

Tournedos 150 gram 31.50

Ierse runderhaas | kruidenboter | seizoensgroenten

Rossini + 17.50

gebakken foie gras | truffel | Madeira saus

extra bij te bestellen

huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise 5.50

Warme tussengerechten à la carte

Marigold & Baeri kaviaar 39.50 vegetarisch mogelijk

gepocheerd ei | 10 gram black pearl kaviaar | Hollandaise

Tong à l’Ostendaise 17.50

tongschar | romige fisfumet | Stellendamse garnalen

Dronken Medulla 17.50

kalfsmerg | saus van Madeira & truffel | paddestoel | gremolata

Escargots 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn 23.50

wijngaardslakken | knoflookboter | gember | venkel | fijne tuinkruiden | kerrie

Boudin Noir 17.50

originele Franse bloedworst | Calvados appeltjes | jam van peer & vanille | hazelnoot | brioche

Zijn er allergieën of andere uitzonderingen? Uiteraard is dit geen enkel probleem, meld dit ons

Dessert

Coupe Colonel 9.50

citroenijs, limoncello & wodka

Dame blanche 9.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Coupe Mont Blanc 10.50

vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat

Sticky toffee pie 9.50

warme dadeltaart met caramel

Dessert menu 9.50

regelmatig wisselend dessert

Kaas van Abraham Kef 16.50

5 soorten Hollands en van nèt over de grens

ElVi's combi 9.50

espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello

Affogato 5,50

espresso met bol vanille ijs

Espresso Martini 10,50

Kahlua, Vodka & espresso

Scroll naar boven